VOLVO CENTER MARIBOR

Novice

16.11.2017

Novi XC40 je tukaj, da osvoji mesto. spoznajte ga.

V teh dneh je bila v Sloveniji premierno predstavljena velika novost znamke Volvo, izjemni XC40, ki je bil razkrit na dogodkih #80urLjubljana v okviru Meseca oblikovanja Ljubljana 2017. 

XC40

Z novim XC40 Volvo prvič vstopa v segment kompaktnih športnih terencev, zato je njegov prihod za znamko zgodovinski dogodek. Prvikrat so namreč v paleti vozil Volvo istočasno na voljo trije športni terenci, ki nastopajo v različnih segmentih. Volvu bo imel prvič doslej svojega predstavnika v razredu kompaktnih športnih terencev, ki trenutno od vseh raste najhitreje.

Za vse tiste, ki se predstavitve niste udeležili, smo v Volvo centru Ljubljana pripravili prvo srečanje z novim športnim terencem v našem salonu na Leskoškovi 2 v ljubljanskem BTC-ju – v soboto, 18. 11., od 9. do 13. ure.
Prijazno vas vabimo, da se nam pridružite, z nami spijete kavo in spoznate novi XC40, ki bo v salonu na ogled le ta dan. Prepričani smo, da vas bo navdušil. 

Spoznajte novi XC40

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem
Več informacij