VOLVO CENTER MARIBOR

Dobrodošli

Podjetje KMAG d.o.o. s sedežem v Ljubljani je distributer ter pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamk VOLVO in KIA.

Začetki podjetja segajo v leto 1994, ko je bilo ustanovljeno podjetje KMAG d.o.o.. Sprva majhno podjetje s tremi zaposlenimi se je s premišljeno strategijo razvilo v srednje veliko podjetje z razvejano mrežo pooblaščenih prodajnih zastopnikov ter serviserjev. Svoje poslovanje je širilo skupaj z rastjo prodaje vozil KIA tudi na trge nekdanje Jugoslavije (lastne poslovalnice še na Hrvaškem, v Srbiji in BiH). Konec leta 2014 so postali pooblaščen prodajalec in serviser vozil znamke Volvo. Od maja 2015 so prisotni tudi v Mariboru, kjer so odprli enega največjih in najsodobnejših avtomobilskih salonov v Sloveniji.

V podjetju KMAG d.o.o., PE Maribor, na Zagrebški 38, bodo v celoti poskrbeli za vaše udobje z enim izmed najsodobnejših Volvo centrom v regiji. Izkušeno prodajno in servisno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri vseh procesih, povezanih z avtomobili. Poleg novih ponujajo širok nabor rabljenih vozil vseh znamk in cenovnih razredov ter odkup le-teh za gotovino. Na istem mestu najdete tudi servis, kjer bodo izkušeni servisni mojstri poskrbeli za vozilo katerekoli znamke. Izvajajo cenitve in popravila škod v sodelovanju z vsemi večjimi slovenskimi zavarovalnicami, svojo dejavnost pa razširjajo z mehaničnimi, kleparskimi, ličarskimi ter vulkanizerskimi storitvami.

Njihove prednosti:
- najboljše cene in največja ponudba novih in rabljenih vozil
- preverjena rabljena vozila z jamstvom
- odkup vozil po najboljših cenah
- brezplačne cenitve in takojšnje izplačilo
- odkup rabljenih vozil brez obveznosti nakupa

Stopite v stik

VOLVO CENTER MARIBOR
Zagrebška cesta 38, 2000 Maribor

E: volvomb@kmag.net (Prodaja)
T: 02-292-78-50

E: volvomb@kmag.net (Servis)

Odpiralni čas

SALON

Pon - Pet:08:00 - 19:00
Sobota:08:00 - 13:00

SERVIS

Pon - Pet:07:00 - 17:00
Sobota:08:00 - 13:00

 

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem
Več informacij