VOLVO CENTER MARIBOR

Zima bo jeklena. Opremite se.

Za vas smo pripravili vse, da se dobro pripravite na zimo. Zimski pregled vozila vam ponujamo že za 15 EUR, na voljo pa imate tudi pestro ponudbo koles in drugo dodatno opremo za vaš Volvo.

Izbor koles in ostale dodatne opreme

Za zimsko osvežitev vašega Volva smo pripravili skrben izbor originalne dodatne opreme. S stilskimi dodatki lahko po svojem okusu prilagodite tako zunanjo kot notranjo podobo vozila. Z vrhunskimi pnevmatikami in platišči, ki jih odlikuje prečiščen skandinavski dizajn, pa lahko še dodatno nagradite njihov izgled. Ponujamo veliko privlačnih možnosti, ki bodo poskrbele za še prijetnejše zimske poti.

Poiščite ponudbo za svoje vozilo

Akcijski servisni paketi

Zimski pregled avtomobila za 15€

Za vas smo pripravili paket pregleda avtomobila pred zimo, ki zajema več kot 20 sklopov vozila, vse od hladilne tekočine, vetrobranskega stekla do tekočin v motorju, volanskega sklepa ter zavornega sistema.

Nudimo vam 15 % popust na:
Nov akumulator
Nove brisalce Tekočino za pranje vetrobranskega stekla.
Prenesite pdf s celotno ponudbo Prijavite se na servis

Prijavite se na servis Prenesite pdf s celotno ponudbo

Paket dobrodošlice

V paketu Välkommen strokovno podkovani serviserji brezplačno pregledajo vaše vozilo ter posodobijo njegovo programsko opremo. Vsi pooblaščeni servisi Volvo so opremljeni s posebno programsko opremo VIDA, ki edina zagotavlja ustrezno programsko posodobitev vašega Volva. Od trenutka, ko postanete naša nova stranka, vam brezplačno zagotavljamo tudi vse pomembne informacije o vašem Volvu. Sproti vas obveščamo o posodobitvah, morebitnih vpoklicih ter vedno novih ugodnostih, ki jih redno oblikujemo za vas.

Uveljavite ugodnosti paketa

CLASSIC SERVICE

Paketi rednega vzdrževanja za vozila starejša od 4 let

Želimo si, da vaš Volvo še dolgo vozi in deluje odlično – leto za letom, kilometer za kilometrom. Da bi vam omogočili užitka polno in brezskrbno vožnjo, smo pod eno streho združili pakete rednega vzdrževanja.

Cenovno ugodni paketi vključujejo vašega osebnega servisnega svetovalca, sodobni brezplačni preventivni pregled in pranje vozila. Vsaka Volvo delavnica uporablja originalne Volvo nadomestne dele, pri delu sledi edinstvenim Volvo postopkom ter pri vsakem servisnem obisku zagotavlja brezplačne programske posodobitve za še boljše delovanje vašega Volva.

Uveljavite ugodnosti paketa Uveljavite ugodnosti paketa

Ostala akcijska servisna ponudba

Razumite svoj Volvo kot Volvo razume vas

Jezikovni vmesnik omogoča, da razumete, kaj vam vaš Volvo sporoča. To je pomembno, saj je Volvo z vsakim detajlom oblikovan okoli vas, da vam zagotovi popoln užitek v vožnji. Prav zato vsem voznikom, ki ste Volvo kupili v tujini, vmesnik ugodno posodobimo v slovenski oziroma izbrani jezik.

Do 31. 12. 2017 v promocijski ponudbi jezikovni vmesnik posodobite za samo 89,90 EUR.

Rezervirajte storitev

Poskrbite za avtomatski menjalnik

Večina lastnikov vozil vzdrževanje menjalnika spregleda, kar se lahko odrazi v težjem prestavljanju, glasnejšem delovanju menjalnika in njegovi obrabi. To še zlasti velja, če veliko vozite v mestu ali radi peljete hitro. Redna menjava olja izboljša delovanje avtomatskega menjalnika ter je mnogo cenejša od popravila ali menjave. Menjavo olja priporočamo na vsakih 80.000 prevoženih km.

Do 31. 12. 2017 olje avtomatskega menjalnika zamenjajte za samo 172 EUR.

Prijavite se na servis

Začinite vožnjo z nadgradnjo Polestar

Znamka Polestar je od leta 1996 Volvov partner v svetu dirkalnih avtomobilov, optimizacijo vozil pa zagotavlja tudi izven tekmovalnih stez. Programska nadgradnja Polestar izboljša zmogljivosti motorja vašega Volva – zagotovi mu dodatno moč in višji navor za polnejši užitek v vožnji. Nadgradnja ne poviša porabe goriva in emisij izpušnih plinov, vaše vozilo pa ohrani tovarniško in servisno garancijo. Utečen postopek enostavno in hitro opravite pri vseh pooblaščenih serviserjih Volvo.

Do 31. 12. izkoristite promocijsko ponudbo nadgradnje Polestar že za 550 EUR.

Nadgradite svoj Volvo

Po cestah navigirajte brezskrbno

Ko potujete po svetu in odkrivate nove kraje, vam dober navigacijski sistem užitek še poveča. Učinkovito vas opozarja na nove ceste, enosmerne ulice, obvoze, zapore in druge pomembne informacije. Da si v svojem Volvu zagotovite najboljšo navigacijsko izkušnjo, pravi čas poskrbite za posodobitve.

Na pooblaščenih servisih Volvo brezplačno posodobimo zemljevide v vseh vozilih Volvo, izdelanih v modelnem letu 2015 in kasneje. Posodobitev navigacije za vozila modelnih let od 2011 do 2015 opravimo za 30 EUR, pri čemer je vsaka naslednja posodobitev brezplačna. Možnosti posodobitve vozil starejšega letnika preverite pri izbranem pooblaščenem serviserju Volvo.

Posodobite navigacijski sistem

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem
Več informacij