Akcijska servisna ponudba

Novi sistem Superservice Triage za vas dokumentira pregled

PREVENTIVNI PREGLED VOZILA, KI NIČ NE SKRIVA

Eden najbolj enostavnih, učinkovitih in cenovno ugodnih načinov zaščite vašega Volva je preventivni pregled, ki pokaže na morebitne napake. To je pomembno, da se izognete nevšečnostim, ki bi zaradi manjših nepravilnosti lahko nastale v prihodnosti, in si zagotovite varno vožnjo.

V našem centru pa vam nudimo še več od tega: popoln nadzor nad postopkom pregleda vozila! To omogočamo s povsem novim digitalnim sistemom Superservice Triage, ki vas vključi v postopek pregleda in v popolnosti informira. Tako dobro obveščeni zato lažje odobrite, preložite ali zavrnete morebitno popravilo, če sistem ugotovi napake na vozilu.

Kaj je vključeno v pregled stanja vozila?

Naši strokovnjaki stanje ključnih sklopov vašega avtomobila – karoserije, zavor, pnevmatik, izpušnega sistema, krmiljenja, vzmetenja, žarometov fitrov in vseh tekočin – temeljito pregledajo z digitalnim sistemom Superservice Triage:

 1. Sistem opravi zelo natančen pregled, ki je povsem prilagojen vašemu vozilu, saj prepozna njegovo VIN (identifikacijsko) številko.
 2. Če ugotovi nepravilnosti, sistem izdela fotografije ali videoposnetke, ki natančno dokumentirajo, kaj je potrebno popraviti.
 3. Na svoj email zatem prejmete poročilo o pregledu s fotografijami ali videoposnetki (če je sistem ugotovil nepravilnosti), ob tem pa tudi ceno morebitnega popravila.
 4. Na tej podlagi se odločite, če morebitno popravilo odobrite ali zavrnete.

Preventivni pregled s sistemom Superservice Triage gradi zaupanje, saj vam zagotavlja najbolj razumljivo, pregledno in informativno storitev na trgu. Obiščite nas in se prepričajte!

Prijavite se na pregled

Akcija za vozila z avtomatskim menjalnikom

Menjava olja za samo 320,00 EUR

Če vozite Volvo z avtomatskim menjalnikom in ga uporabljate intenzivno – kar pomeni hitro vožnjo, veliko vožnje v mestu, vleko prikolice in pogosto uporabo na visokih zunanjih temperaturah –, vaše vozilo potrebuje pogosto menjavo olja menjalnika. Tovrstno vzdrževanje je potrebno, da zagotovi gladko prestavljanje in zmanjšuje trenje v menjalniku.

Redna menjava olja menjalnika se praviloma opravi v skladu s predpisanim servisnim intervalom, ob zgoraj opisani intenzivni uporabi vozila pa po prevoženih 60.000 km.

Če je glede na prvi ali drugi kriterij ravno nastopil čas za menjavo ali pa morda opažate težje prestavljanje, ki lahko vodi tudi do okvar, vas vabimo, da izkoristite našo aktualno akcijo: olje v avtomatskem menjalniku vašega vozila zamenjamo po akcijski ceni 320,00 EUR, pri čemer v okviru storitve uporabimo 10 l originalnega olja Volvo (V nekaterih primerih, ko olje v menjalniku ni bilo nikoli zamenjano ali če je bilo vozilo uporabljeno v ekstremnih pogojih, sta potrebna dodatna 2 litra olja za čiščenje sistema, da v menjalniku ostane samo čisto olje).

Izkoristite priložnost!

Prijavite se na servis

Izjemna ponudba

Pnevmatike zamenjajte že od 29 EUR

Prisluhnite svojim pnevmatikam, ki bi izbrale Volvo Car center Maribor! Za vas smo pripravili izjemno ponudbo:

 • premontažo in centriranje vam nudimo že od 29 EUR,
 • prihranimo vam naročanje – pripeljete, počakate in odpeljete,
 • med čakanjem brezplačno preverimo zdravje vašega avta v 30 točkah!


Obiščite nas v Volvo Car centru Maribor na Zagrebški cesti 38 v Mariboru.

Delovni čas:
Pon – Pet:  08:00 – 16:00
Sobota:  08:00 – 13:00

Prijavite se na menjavo pnevmatik

CLASSIC SERVICE

Paketi rednega vzdrževanja za vozila, starejša od 4 let

Želimo, da vaš Volvo prevozi še dolgo vrsto kilometrov ter leto za letom deluje brezhibno. Da bi vam omogočili brezskrbno vožnjo, v pooblaščenih servisih Volvo vsem kupcem vozil, starih od 4 do 8 let, priznamo 15 % popust, kupcem vozil, starih 8 let ali več, pa 25 % popust na rezervne dele in storitev rednega vzdrževanja vozila. Vsaka delavnica Volvo uporablja originalne dele Volvo, edinstvene Volvo metode ter zagotavlja brezplačne posodobitve programske opreme, ki naredijo vožnjo z Volvom še prijetnejšo.

Storitev rednega vzdrževanja vključuje:

 • pregled vozila
 • zamenjavo vseh filtrov in motornega olja
 • zamenjavo zavornih oblog (če je potrebno)
 • zamenjavo zavornih diskov (če je potrebno)
 • zamenjavo ali dolivanje hladilne tekočine
 • zamenjavo kompleta zobatega jermena ali verige (če je potrebno)
 • zamenjavo kompleta pomožnega jermena (če je potrebno)
 • zamenjavo kompleta vodne črpalke (če je potrebno)
 • zamenjavo originalne zavorne tekočine (če je potrebno)
 • dolivanje aditiva za filter trdih delcov pri dizelskih motorjih (odvisno od vrste filtra za delce)
 • zamenjavo varovalk elektroinštalacij (če je potrebno)

Poleg delov rednega vzdrževanja imate na voljo tudi popust na naslednje potrošne dele:

 • zavorne obloge, diske in druge dele zavornega sistema
 • brisalce in tekočino za pranje vetrobranskega stekla
 • akumulator
 • vse vrste žarnic
 • amortizerje
 • termostat
 • ležaje koles
 • rezervno kolo vozila

Naročite vozilo na servis

Välkommen

Paket dobrodošlice

V okviru paketa Välkommen naši strokovnjaki pred pomembnejšimi dogodki, kot so na primer tehnični pregled, odhod na dopust ali daljše potovanje, poskrbijo za vaše vozilo. Temeljito ga pregledajo, po potrebi posodobijo programsko opremo in vam tako omogočijo, da ste povsem brez skrbi. Cena storitve je 15 EUR, v okviru rednega servisa ali popravila vozila pa je brezplačna.

Vsi pooblaščeni servisi Volvo so opremljeni s posebno programsko opremo VIDA, ki edina zagotavlja ustrezno programsko posodobitev vašega Volva. Od trenutka, ko postanete naša nova stranka, vam brezplačno zagotavljamo tudi vse pomembne informacije o vašem Volvu. Sproti vas obveščamo o posodobitvah, morebitnih vpoklicih ter vedno novih ugodnostih, ki jih redno oblikujemo za vas.

Izkoristite paket dobrodošlice

Varnostne izboljšave

Nadgradite svoj Volvo z zadnjo varnostno tehnologijo

Varnostne izboljšave, ki jih razvijamo pri Volvu, leto za letom zmanjšujejo število poškodovanih v naših vozilih in drugih udeležencev v prometu. Sem sodijo tudi asistenčne tehnologije, ki so eden glavnih razlogov za to, da so vozila Volvo najvarnejša na svetu.

Za še varnejšo vožnjo v vašem Volvu vam v posebni omejeni ponudbi za samo 61 EUR* nudimo nadgradnjo s štirimi najnovejšimi funkcijami IntelliSafe, ki smo jih razvili potem, ko ste že kupili svoj Volvo. Nadgradnjo nudimo za vozila XC90, S90, V90 in V90 Cross Country modelnih let 2016-2018 ter vozila XC60 modelnega leta 2018, ki so opremljena s sistemom IntelliSafe.

Nove funkcije Intellisafe:

Sistem proti zapustitvi cestišča preprečuje nenamerno zapustitev cestišča – če preidete oznako za zunanji rob voznega pasu, vam sistem pomaga pri usmerjanju vozila nazaj na vozni pas, če je potrebno, pa tudi aktivira zavore, da ostanete na cesti.

Nadgradnja sistema BLIS™ za zaznavanje vozila v mrtvem kotu s pomočjo pri krmiljenju – že obstoječemu sistemu BLIS™, ki deluje opozorilno, se doda nova funkcija, ki lahko vaše vozilo nežno usmeri nazaj v prvotni vozni pas, če ob menjavanju pasu v vaš mrtvi kot vstopi drugo vozilo.

Sistem za preprečitev trka z nasproti vozečim vozilom vam skozi asistenco pri krmiljenju pomaga, da se izognete trčenju z nasproti vozečimi vozili. Če zaidete preko meje svojega voznega pasu v smeri nasproti vozečega vozila, se vaš avto vrne nazaj.

Sistem izogibanja naleta z zaviranjem je Volvova varnostna novost, ki lahko kot prva v svetu zazna približevanje nasproti vozečega vozila na napačnem voznem pasu. Če se trčenju ne da izogniti, vozilo samodejno zavre, da zmanjša posledice udarca.
 

* Od modelnega leta vozila je odvisno katere funkcije je potrebno nadgraditi. V ceni ni všteta servisna ura nadgradnje.

Prijava na servis

Vrhunska in personalizirana storitev

Zakaj obiskati pooblaščeni servis Volvo?

Celovitih prednosti, ki jih zagotavljajo strokovni mehaniki, inovativne delovne metode znamke Volvo in originalni nadomestni deli, ste lahko deležni samo na pooblaščenem servisu Volvo.

Tu vam zagotavljamo vrhunsko in personalizirano storitev: specializirani strokovnjaki v najkrajšem času servisirajo vaš Volvo, ob tem pa vam je ves čas na voljo osebni serviser, s katerim se lahko neposredno in podrobno posvetujete o svojem vozilu.

Ob vsakem vašem obisku se z vašim Volvom povežemo s programom VIDA, ki ustvari kontrolni seznam preverjanj, odvisen od prevoženih kilometrov. V skladu s storitvijo Volvo Service 2.0 poskrbimo za nadgradnjo programske opreme vašega avtomobila z najnovejšimi posodobitvami, ki so rezultat sodelovanja Volva z vozniki in uporabniki vozil. V vaše vozilo vgrajujemo samo originalne dele, kar zagotavlja pristno Volvo izkušnjo, popolno varnost ter brezhibno udobje.

Celovit spisek storitev servisa Volvo

 • Odčitki napak
 • Menjava motornega olja in filtra ter filtra kabine
 • Glede na servisni interval se opravijo zamenjave: svečk, zračnega filtra motorja, pomožnega jermena, filtra goriva, zobatega jermena in zavorne tekočine (vsake 2 leti)
 • Nadgradnja programske opreme
 • Preverjanja: varnostnih pasov, baterije, metlice brisalca, stanja pnevmatik in zračnega tlaka, hladilnega sistema in odpornosti proti zmrzovanju, morebitnega puščanja motornega olja in olja iz menjalnika, krmiljenja in sprednjega vzmetenja, manšet na polosovinah in kardanu, stanja vodov in zavornih valjev, vseh zavornih oblog in diskov, parkirne zavore, hidravličnega zavornega sistema, zadnje vzmeti glede na servisni interval, preverjanje in ponovno polnjenje vseh tekočin v motornem prostoru
 • Čiščenje notranjosti vetrobranskega stekla (pred kamero in radarjem)
 • Dolivanje tekočine za vetrobransko steklo
 • Zunanje pranje vozila
 • Ponastavitev opomnika na servis

Prijava na servis

Posodobitev jezikovnega vmesnika

Razumite svoj Volvo kot Volvo razume vas

Jezikovni vmesnik omogoča, da razumete, kaj vam vaš Volvo sporoča. Prav zato vsem voznikom, ki ste Volvo kupili v tujini, vmesnik ugodno posodobimo v slovenski oziroma izbrani jezik.

V promocijski ponudbi posodobite jezikovni Vmesnik
Za vozila stara od 4 do 8 let že od 135 EUR
Za vozila starejša od 8 let že od 118 EUR

Rezervirajte storitev

Posodobitev zemljevidov

Po cestah navigirajte brezskrbno

Ko potujete po svetu in odkrivate nove kraje, vam dober navigacijski sistem užitek še poveča. Učinkovito vas opozarja na nove ceste, enosmerne ulice, obvoze, zapore in druge pomembne informacije. Da si v svojem Volvu zagotovite najboljšo navigacijsko izkušnjo, pravi čas poskrbite za posodobitve.

Na pooblaščenih servisih Volvo brezplačno posodobimo zemljevide v vseh vozilih Volvo, izdelanih v modelnem letu 2015 in kasneje. Posodobitev navigacije za vozila s sistemom Sensus modelnih let od 2011 do 2014 opravimo za 70,00 EUR, pri čemer je vsaka naslednja posodobitev brezplačna. Možnosti posodobitve vozil starejšega letnika in vozila brez sistema Sensus preverite pri izbranem pooblaščenem serviserju Volvo.

Posodobite navigacijski sistem

Akcijska servisna ponudba

Še brezskrbnejša vožnja za samo 30 EUR

Na pooblaščenem servisu Volvo temeljito poznamo vaše vozilo, zato lahko kot eksperti preverimo njegovo brezhibnost in mu zagotovimo vse, kar potrebuje.

V aktualni akcijski ponudbi vam za samo 30 EUR nudimo posebej prilagojen servis, v okviru katerega vozilo najprej operemo, nato pa pregledamo izpušni sistem, elemente vzmetenja in druge pomembne komponente. Glede poškodb ali prask preverimo karoserijo, pokrov motorja, vetrobransko steklo in pragove, kot tudi gumijaste dele pri motorju ter platišča in pnevmatike. Ob vseh preverjanjih na vozilu izvedemo tudi računalniško diagnostiko vseh komponent ter posodobimo programsko opremo. Celovit pregled vašega Volva izvedejo naši vrhunsko usposobljeni serviserji, z uporabo najsodobnejših tehnologij.

Vabimo vas, da nas obiščete in poskrbite, da bo vaš Volvo brezhiben, izpopolnjen in osvežen.

Prijava na servis

Povprečna poraba goriva: 4,4 – 8,3 l/100 km. Emisije CO2: 117 - 192 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6d-TEMP-ISC. Emisije NOx: 0,0137 - 0,0671 g/km. Vrednost specifične emisije trdnih delcev pri dizelskih motorjih: 0,00011 - 0,00078 g/km, število delcev: 0,08 E+11 – 5,41 E+11. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Reprezentativni primer financiranja preko Summit leasing Slovenija d.o.o.: predmet financiranja: vozilo Volvo V40 Cross Country D3 110 kW (150 KM) Ocean Race Geartronic; vrsta financiranja: finančni leasing; predračunska vrednost predmeta financiranja: 17.288,00 EUR; lastna udeležba (polog): 50,00%, 8.644,00 EUR; znesek financiranja: 8.644,00 EUR; število obrokov: 84; mesečni obrok: 121,77 EUR; stroški odobritve: 0,00 EUR; skupni znesek za plačilo brez lastne udeležbe: 10.228,68 EUR, efektivna obrestna mera: 5,0127 % na dan 10.11.2021. Ponujeno je lahko tudi financiranje po drugačnih parametrih oz. individualnem izboru. Financiranje se lahko zavrne, če stranka nima ustrezne bonitete. Cene ne vsebujejo stroška kovinske barve in priprave vozila. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. Več informacij o ponudbi pri pooblaščenem Volvo prodajnem zastopniku. MAXX AUTO d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem